Ontdek de Vendee vanaf de camping

Het departement Vendée (85) wordt een echte schat van natuur en ontdekking bij goed weer. Zijn kracht ligt in de verschillende landschappen die zijn grondgebied vormen.

Ten eerste zijn er de lange zandstranden langs de kust, echte juweeltjes die de vakantiegangers op zoek naar een zwembeurt zeker niet onberoerd zullen laten. De moerassen zijn niet te missen, gebieden van weelderig groen die een waar genoegen zijn om te verkennen per kano, boot, maar ook te voet, op de fiets of te paard. En de bossen van de Vendée spelen een belangrijke rol omdat ze niet alleen onvervangbaar zijn voor het milieu, maar de bezoekers ook grote schaduwrijke gebieden bieden die ideaal zijn om uit te rusten of te picknicken.

Op enkele minuten van onze camping in Les Sables d'Olonne vindt u prachtige stranden van fijn goudkleurig zand voor onvergetelijke momenten in het water.

Wanneer de zon van de Vendée schijnt, profiteer dan van het strand en bescherm uw huid met zonnecrème, heerlijk nietwaar? Dankzij de zeelucht, de golven van de Atlantische Oceaan en de vakantiesfeer maken dit tot een geliefde activiteit overal in de Vendée.

 
De stranden
Ontdek
Les Sables d'Olonne
Ontdek
Boottochten
Ontdek
Vendée Globe
Ontdek
Puy du Fou
Ontdek
Handige links
Ontdek