Zeewandelingen in de buurt van de camping

Of u nu het zeilen op een zeilboot wilt ontdekken, of zich beter wilt verdiepen in het vak van visser, u heeft de keuze tussen verschillende formules.

Ze vertrekken allemaal vanuit de haven van Les Sables d'Olonne in de Vendée, vlakbij de camping Le Puits Rochais.

Zeereizen vanuit Les Sables d'Olonne

Wat dacht u van een volledige of halve dag zeilen met een instructeur of een schipper voor een zeilcursus om u kennis te laten maken met het zeilen? De mogelijkheid om door de Baie des Sables te gaan, terwijl u goed kunt ademen in de zeelucht. Het is een geweldige manier om in de schoenen van een Vendée Globe-zeiler te stappen! En als u liever geniet van het plezier van een tochtje op zee zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de manoeuvres, dan is dat ook mogelijk dankzij de vele mogelijkheden die de haven van Les Sables d'Olonne in de buurt van onze camping te bieden heeft. Laat u meeslepen door de zeilboot en bekijk de Chaume en zijn wilde kust, de vuurtoren van Barges op het rotsplateau, en de vele andere schatten van de Vendese kust. En als je het Ile d'Yeu eens van dichtbij gaat bekijken? Een prachtig eiland dat u zal charmeren tijdens uw kampeervakantie in de Vendée.

Zeevissen vanuit Les Sables d'Olonne

Beginner of ingewijde, aarzel niet om het plezier van de sportvisserij op zee te (her)ontdekken in het gezelschap van een doorgewinterde professional. Met de boot of zelfs met de kajak kunt u deze activiteit beoefenen zonder dat u de nodige uitrusting hoeft te halen. Alles is voorzien, inclusief aas dat u zeebaars, makreel, tonijn en andere verrassingen kan brengen. Onder het deskundig advies van een visser die bekend is met het gebied, leert u de beste technieken om roofdieren te plagen en u herinnert zich zeker uw eerste vis die u tijdens uw kampeervakantie in de buurt van Les Sables d'Olonne heeft gevangen. Alleen, met het gezin of met vrienden, kom genieten van een visreis met respect voor het dier en een gedenkwaardige excursie op zee!

Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen met het VVV-kantoor, of ga naar deze pagina : Wandelingen, zeevissen en cruises vanuit Les Sables d'Olonnes

 
Ontdek de Vendee vanaf de camping
Ontdek
De stranden
Ontdek
Les Sables d'Olonne
Ontdek
Vendée Globe
Ontdek
Puy du Fou
Ontdek
Handige links
Ontdek