Recreatie op de camping

Tijdens uw verblijf in de Vendée kunt u op camping Le Puits Rochais activiteiten en vrijetijdsbesteding delen met uw familie of vrienden. Of u nu binnen of buiten de camping bent, u kunt tijdens uw vakantie genieten van vele activiteiten en animaties die in juli en augustus worden georganiseerd.

De faciliteiten van de camping voor een sportieve vakantie in de Vendee

Onze camping in de buurt van Les Sables d'Olonne is perfect uitgerust om u te laten genieten van allerlei soorten vrijetijdsactiviteiten: reken bijvoorbeeld op het zwembad voor uw zwemsessies, of op het multisportterrein waar sporttoernooien kunnen worden georganiseerd zoals: voetbal, basketbal, volleybal, handbal… En er wordt ook aan de kinderen gedacht met speciaal ontworpen speeltuinen en een springkasteel!

In de omgeving van de camping, in Les Sables d'Olonne en in Château d'Olonne kunt u ook: golfen, paardrijden, vissen, karten, paintball, mountainbiken… en u vindt er een groot aantal wateractiviteiten om u uit te leven tijdens uw vakantie in de buurt van de Atlantische Oceaan: zeilen, surfen, windsurfen, jetskiën, kajakken op zee… Het lijdt geen twijfel, er zal gesport worden Les Sables d'Olonne tijdens tijdens uw kampeervakantie in de Vendée!

De animaties van de camping tijdens uw verblijf in de buurt van Les Sables d'Olonne

De kleintjes zullen zich prima vermaken en kunnen nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken in de kinderclub van de camping. Deze verwelkomt peuters vanaf 4 jaar en is open van 10.00 tot 12.00 uur. Talrijke spelletjes en animaties wachten op hen om hun verblijf in de buurt van de zee nog leuker te maken. Naast de sportactiviteiten worden er prachtige avonden georganiseerd zodat jong en oud elkaar in een gezellige sfeer kunnen ontmoeten voor het bijwonen van en deelnemen aan shows, allerlei spelletjes en dansen.

 
Animaties op de camping le Puits Rochais
Ontdek
Kinderclub
Ontdek
Zwembad
Ontdek
Sport
Ontdek