Onthaal

Ons team verwelkomt u graag bij het onthaal van de camping om al uw vragen te beantwoorden.

Als u op onze camping in de Vendée aankomt, vergeet dan niet om naar het onthaal te gaan voor een korte rondleiding van onze camping en om u te laten begeleiden naar uw standplaats of vakantieverblijf in de buurt van Les Sables d'Olonne.

Nood aan bepaalde informatie of een dienst? 1 adres: het onthaal van de camping!

U wilt uw vuile was doen tijdens uw verblijf? Uw post opsturen om er zeker van te zijn dat u niets mist, zelfs niet als u op vakantie bent aan zee? Genieten van een heerlijke barbecue met familie of vrienden in ons groene paradijs? Dit alles is mogelijk en nog veel meer dankzij de vele diensten van onze camping in de buurt van Les Sables d'Olonne! Zoals u heeft begrepen, vindt u bij ons een wasserette, een postdienst, barbecues en zelfs ansichtkaarten en postzegels om uw leven te vergemakkelijken tijdens uw verblijf in de Vendée. Als u gebruik wilt maken van een wifi-verbinding op de camping voor een verbonden vakantie, dan kunt u terecht aan het onthaal.

Wilt u meer weten over bezoeken en uitstapjes in Les Sables d'Olonne in de buurt van de camping? Tussen de Zoo des Sables, de onvermijdelijke badplaatsen, de Marais Poitevin en de Puy du Fou (onder andere) is het soms moeilijk kiezen om de charme van de Vendée ten volle te waarderen.

Geen paniek! Bij het onthaal vindt u alle lokale toeristische informatie die u nodig heeft om dit prachtige departement te ontdekken en er van te genieten zoals het hoort: kaarten, toeristische brochures en tips van het onthaal kunnen u helpen bij het kiezen van uw volgende bezoek. In de Vendée valt elke dag iets te ontdekken!

Openingstijden van het onthaal van de camping

De camping is geopend van 1 april 2019 tot 30 september 2019.

Het onthaalteam staat elke dag in juli-augustus van 8.00 uur tot 20.00 uur tot uw beschikking.

In het laagseizoen staat het onthaalteam tot uw beschikking van 9.00 tot 12.30 uur en van 14.00 tot 19.00 uur van maandag tot zondag.

 
Kruidenier
Ontdek
Bar & restaurant
Ontdek
Fietsverhuur
Ontdek