Animaties op de camping le Puits Rochais

In juli en augustus, tijdens uw vakantie in de Vendée op camping Le Puits Rochais, kunt u in een ontspannen sfeer gezellige momenten delen tijdens de levendige avonden en sportactiviteiten.

Avonden voor iedereen tijdens uw kampeervakantie in de Vendée

In de Vendée weten we hoe we moeten feesten, en alle kampeerders worden uitgenodigd om deel te nemen aan de verschillende avonden die door onze camping in de buurt van Les Sables d'Olonne worden georganiseerd. Met dansavonden, concerten en shows voor jong en oud, spelletjes en lottoavonden is er voor elk wat wils! U beleeft er gegarandeerd plezier en het is de perfecte gelegenheid om andere vakantiegangers te leren kennen. Aarzel dus niet en kom na een bezoek aan de Vendée of na een dagje luieren op de stranden van Les Sables d'Olonne met het gezin of met vrienden genieten van de avondanimatie op de camping!

Sportieve activiteiten in overvloed op de camping

Geniet ook van de animaties aan het zwembad met de aquafitnesslessen! Laat het competitiebeest in u los tijdens de sporttoernooien, zodat u de confrontatie met andere kampeerders in een goed humeur aan kunt gaan: voetbal, basketbal, petanque en vele andere sportwedstrijden zullen uw verblijf op de camping in de buurt van Les Sables d'Olonne zeker deugd doen. Beoefen uw favoriete sport, of probeer een nieuwe sport. Misschien wordt u wel verrast zijn door uw niveau, en leidt u uw team zo naar de overwinning!

 
Kinderclub
Ontdek
Zwembad
Ontdek
Sport
Ontdek