Bar, Restaurant et pizza disponibles sur le camping

Trakteer uzelf tijdens uw vakantie in de Vendée op een maaltijd of een aperitief met familie of vrienden. Één adres: de bar en het restaurant van de camping!

Camping in Les Sables d'Olonne met een restaurant om elke honger te stillen

Het restaurant van de camping is van 's morgens tot 's avonds (in het hoogseizoen) geopend om u eenvoudige en smakelijke gerechten aan te bieden. Niets gaat boven genieten van een lekkere maaltijd op een zonnig terras. Zo deelt u een moment van gezelligheid en samenzijn dat zal bijdragen aan de charme van uw kampeervakantie in de buurt van Les Sables d'Olonne! Probeer onze heerlijke pizza's, onze koude voorgerechten voor een beetje verfrissing op warme dagen, en onze desserts om uw maaltijden af te sluiten met een zoete noot.

Camping in Les Sables d'Olonne met bar om aan elke dorst te lessen

Kom met familie of vrienden proosten op een geslaagde vakantie in Les Sables d'Olonne in de bar van de camping! De bar staat klaar om elke dorst te stillen en biedt de hele dag door verfrissingen en ijsjes aan die zowel bij jong als oud in de smaak zullen vallen. Cocktails, frisdranken, vruchtensappen en vele andere lekkernijen wachten op u in de bar van de camping. Kom na een dagje strand uw dorst lessen met een drankje en deel uw favoriete uitstapjes in de Vendée met uw familie en vrienden of met andere kampeerders. Tijdens de zomerperiode mag u zeker 's avonds de gezellige en feestelijke animaties aan de bar niet missen, die uw campingverblijf aan de kust van de Vendée nog levendiger zullen maken.

 
Réception
Ontdek
Kruidenier
Ontdek
Fietsverhuur
Ontdek