Camping met kinderanimatie

In juli en augustus biedt onze camping in de Vendée animaties voor kinderen om hun vakantie aan zee nog leuker te maken.

De kinderclub van de camping is er om plezier te beleven, te leren, te socialiseren, stoom af te blazen…

Het animatieteam van de camping staat tot uw dienst om activiteiten voor te bereiden en te organiseren die geschikt zijn voor alle leeftijdsgroepen. Uw kinderen kunnen leuke workshops ontdekken zoals knutselen, schminken, maar ook vele buitenspelletjes, vooral sportieve, zodat ze hun tijd in een leuke sfeer kunnen doorbrengen tijdens hun verblijf op de camping in de buurt van Les Sables d'Olonne. De kinderclub zal ook een plek zijn waar uw kleintjes zich kunnen vermaken en vriendjes kunnen maken met andere kleine kampeerders. Zo krijgen uw kleine wolven mooie herinneringen aan hun vakantie in de Vendée!

De kinderclub verwelkomt peuters vanaf 4 jaar. Ze is open van 10.00 tot 12.00 uur.

Kinderen op de camping beleven hun vakantie net als de volwassenen!

Net als de volwassenen kunnen ook de jongste kampeerders genieten van het zwembad van de camping met zijn plonsbad, dat hen heerlijke momenten van plezier zal bezorgen. Naast het multisportterrein zijn ook de speeltuinen volledig aan hen gewijd en ongetwijfeld is het springkasteel een van de niet te missen plekken voor kinderen op de camping. Tot slot wordt iedereen uitgenodigd om te feesten op camping Le Puits Rochais, en de jongsten kunnen zich net als hun ouders vermaken met de avondanimatie tijdens voorstellingen, spelletjes en nog veel meer verrassingen om te ontdekken tijdens dit prachtige verblijf in de Vendée.

 
Animaties op de camping le Puits Rochais
Ontdek
Zwembad
Ontdek
Sport
Ontdek