Camping in de buurt van Puy du Fou

Verlaat camping Le Puits Rochais voor een daguitstap naar Le Puy du Fou, een park dat u onder geen beding mag missen tijdens uw verblijf in de Vendée.

Le Puy du Fou, een themapark dat uniek is in Frankrijk

Het park werd meerdere malen gekozen als het beste park ter wereld. Wij kunnen u alleen maar adviseren om de indrukwekkende shows van Le Puy du Fou bij te wonen tijdens uw kampeervakantie in de buurt van Les Sables d'Olonne! Dit unieke park in Frankrijk, gelegen in de gemeente Les Épesses, volgt de geschiedenis van de Vendée en van Frankrijk door middel van bijzonder geslaagde decors en opvoeringen. De geschiedenis zal zich voor uw ogen ontvouwen tijdens de vele shows die Le Puy du Fou aanbiedt: de gladiatoren van Le Signe du Triomphe, de aanval van de Vikings of de Dernier Panache zullen u versteld doen staan. Op het programma: een overvloed aan special effects en overtuigende acteurs, waaronder de dieren van het park die ook deelnemen aan de shows. Zo maken de valken, gieren en andere uilen een opmerkelijke verschijning op het Bal des Oiseaux Fantômes. Het behoeft geen betoog dat zij tijdens deze hoogvliegende show de hoofdrol spelen!

De dorpen van Le Puy du Fou en Cinéscenie

Le Puy du Fou zou geen compleet themapark niet zijn zonder zijn vier dorpen, allemaal uit een ander tijdperk, met vriendelijke ambachtslieden die u hun creaties en kunstwerken laten ontdekken. Wandel door deze charmante dorpjes voor een grappige reis terug in de tijd tussen twee voorstellingen en maak kennis met hun respectievelijke bewoners. Van de middeleeuwen tot 1900 ontdekt u onvermijdelijk een paar bezienswaardigheden en souvenirs die u kunt meenemen tijdens uw wandelingen in de dorpen van Le Puy du Fou.

Maar wat het succes van Le Puy du Fou en zijn internationale bekendheid ook maakt is de beroemde avondshow waarvan de toeschouwers volop genieten. Meer dan 700 jaar geschiedenis komt aan bod in de Cinéscenie in een adembenemende productie. Watervallen, speciale effecten, 3D-videoprojecties en meer dan 2000 acteurs brengen u in vervoering tijdens een show waarvan de herinneringen u nog lang na uw kampeervakantie in Les Sables d'Olonne zullen blijven zinderen.

 
Ontdek de Vendee vanaf de camping
Ontdek
De stranden
Ontdek
Les Sables d'Olonne
Ontdek
Boottochten
Ontdek
Vendée Globe
Ontdek
Handige links
Ontdek