Les Sables d'Olonne

Op naar Les Sables d'Olonne voor een onvergetelijke kampeervakantie

Hier in Les Sables d'Olonne maakt u talloze, onvergetelijke vakantieherinneringen. Met zijn vele diverse landschappen en talrijke activiteiten om te beoefenen, biedt deze badplaats vele attracties en een perfecte omgeving voor een vakantie aan de Atlantische kust in dit prachtige departement dat de Vendée is.

Met zijn stranden, zijn wateractiviteiten, zijn verschillende recreatieve activiteiten, zijn 2 casino's, zijn 3 havens, zijn 3 markten en zijn verschillende seizoensgebonden attracties, blijft de hoofdstad van het Pays des Olonnes een essentiële bestemming voor uw vakantie in de regio Pays de la Loire.

In de stad van het licht, die over de hele wereld bekend staat als o.a. de organisator van de beroemde Vendée Globe-zeilwedstrijd, nodigt Les Sables d'Olonne u om de 4 jaar uit om de start en finish van een unieke wedstrijd te (her)beleven.

Les Sables d'Olonne, badplaats in de Vendée, een perfect vakantieplaatje!

Van de wijk Chaume naar het meer van Tanchet via een groot strand met zacht en fijn zand, kunt u rustig wandelen op de pier of de dijk van Les Sables d'Olonne en genieten van de zilte zeelucht van de Atlantische Oceaan.

Ontdek de haven van Olonna, een jachthaven in Les Sables d'Olonne, waar zeilers en zeeliefhebbers elkaar ontmoeten om dezelfde passie te delen. Trakteer uzelf op een moment alleen, met familie of vrienden voor een tocht op zee, om de prachtige baai van Les Sables d'Olonne vanuit een andere hoek te bewonderen. Ga languit liggen op een ligstoel of op het zand van een groot zandstrand en geniet van een rustig moment van ontspanning in de zon. Wandel door de voetgangersstraten van deze authentieke stad waar restauranthouders en winkeliers u met plezier kennis laten maken met kwaliteitsproducten en -diensten. Nodig uw familie en vrienden uit voor een verblijf in Les Sables d'Olonne en maak iedereen blij met een vakantie in de Vendée.

Le Puits Rochais, een camping in de buurt van Les Sables d'Olonne, biedt u een verblijf in de buurt van een van de meest aangename badplaatsen van de Atlantische kust.

 
Ontdek de Vendee vanaf de camping
Ontdek
De stranden
Ontdek
Boottochten
Ontdek
Vendée Globe
Ontdek
Puy du Fou
Ontdek
Handige links
Ontdek