Duik in het zwembad van de camping

Tijdens uw vakantie in de Vendée op camping Le Puits Rochais **** is de zon steeds op de afspraak zodat u een duik kunt nemen in het zwembad om u te verfrissen.

Het zwembad van de camping, essentieel tijdens uw verblijf aan zee.

Profiteer van het verwarmde buitenzwembad op onze camping in de buurt van de stranden van Les Sables-d'Olonne met familie of vrienden in dit gebied dat gewijd is aan plezier, maar ook aan ontspanning dankzij onze ligstoelen voor uw dutjes in de zon en uw luie momenten in het gezelschap van een goed boek. Voor of na een dag aan het strand of een uitstapje naar de schatten van de kust van de Vendée, kunt u heerlijk genieten van het zwembad van de camping dat nog mooier is onder de prachtige blauwe zomerlucht.

Jong en oud maken plezier in het zwembad van de camping

De jongste kinderen kunnen terecht in het plonsbad zodat ook zij in alle veiligheid kunnen genieten van wat waterpret op de camping. Zo kunnen ze ook kennismaken met de andere kleine beginnende kampeerders. De glijbaan zorgt ook voor gegarandeerd waterplezier! Zin om te bewegen in het water? Ons animatieteam biedt regelmatig aquafitnesslessen aan. Maak u geen zorgen, u hoeft geen begenadigd zwemmer te zijn om mee te doen met deze verkwikkende wateractiviteit! Aarzel dus niet om tijdens uw verblijf op de camping in de buurt van Les Sables-d'Olonne te komen genieten van de vele voordelen van de watergymnastiek.

 
Animaties op de camping le Puits Rochais
Ontdek
Kinderclub
Ontdek
Sport
Ontdek