Sportieve activiteiten in vendée in de buurt van de camping le Puits Rochais

Uw verblijf in de Vendée op onze camping aan de poorten van Les Sables d'Olonne is een gelegenheid om te sporten en uw lichaam te verzorgen door een originele of meer klassieke fysieke activiteit te beoefenen. Sporten op land of in het water, stort u in het water en kies een activiteit tijdens uw vakantie aan de Atlantische kust.

Wateractiviteiten in Les Sables d'Olonne

Vlakbij de Atlantische Oceaan en de kust van de Vendée heeft u de mogelijkheid om te surfen, stand-up paddlen, kitesurfen, zeekajakken, windsurfen of gewoon te zeilen. Ook jetski's of sleepboeisessies (of wat kalmer aan, vissen te voet) kunnen op het programma staan. U begrijpt het, een groot aantal watersporten ligt binnen uw bereik tijdens uw kampeervakantie in de buurt van Les Sables d'Olonne! Duikclubs kunnen u zelfs helpen om de verborgen schatten van de Atlantische Oceaan te ontdekken. In de tussentijd kunt u oefenen in het zwembad van de camping, of aan aquafitness doen!

Activiteiten aan land rond Les Sables d'Olonne

De Vendée is een fietsparadijs dankzij het kustlandschap met een uitstekend vakantiegevoel, maar ook dankzij de vele goed bewegwijzerde fietspaden en vlak terrein dat voor iedereen toegankelijk is, voor een ideaal uitstapje is met het gezin of een groep vrienden op verschillende niveaus. U bent uw fiets vergeten? Huur een fiets bij het onthaal van de camping en neem de "Route du Vélodyssée" om de kustlijn van de Vendée te verkennen, langs stranden, rotsachtige kreken, duinen, zeedennenbossen en de Marais Poitevin. Ook wandelaars kunnen er kennismaken met een zeldzame diversiteit aan flora en fauna. Paardenliefhebber? Kies voor een aangename rit te paard langs de kust van de Vendée voor een moment van verbondenheid met de natuur die u onvermijdelijk mooie herinneringen zal geven aan uw kampeervakantie in Château d'Olonne. In de buurt van de camping kan de paintball-, kart- of golfbaan van Les Sables-d'Olonne een uitstekend sportief uitstapje zijn tijdens uw verblijf in de Vendée. Tot slot is het multisportterrein van de camping voorbehouden voor enkele verwoede wedstrijdjes (voetbal, basketbal, tennis…) met de andere kampeerders!

 
Animaties op de camping le Puits Rochais
Ontdek
Kinderclub
Ontdek
Zwembad
Ontdek