Fietsverhuur in Vendée

De talrijke fietspaden rond de camping en in de hele Vendée geven u toegang tot prachtige panorama's en opmerkelijke plaatsen. Als u niet over een eigen fiets beschikt, kunt u op camping Le Puits Rochais een fiets huren bij het onthaal van de camping. U kunt uw uitstap organiseren met familie of vrienden in dit groene departement, de Vendée.

Ontdek de Vendée met behulp van onze huurfietsen

Er gaat niets boven het verkennen van de landschappen van de Vendée op twee wielen tijdens uw kampeervakantie. Les Sables d'Olonne is slechts een paar pedaalslagen verwijderd! In de Vendée is de fiets koning, u vindt er talloze goed aangelegde fietspaden en de natuur heeft zoveel te bieden voor wie zijn ogen open houdt en zijn oor te luister legt. Bovendien maakt het gebrek aan reliëf de tocht nog aangenamer voor jong en oud. Volg de Vélodyssée, het beroemde fietspad van meer dan 1200 km dat u de wonderen van de kust van de Vendée laat ontdekken en u meeneemt tussen landschappen die variëren van dennenbossen, zandstranden, platteland, duinen en moerassen.

Huur een fiets in de Vendée voor een rit in de zilte zeelucht

Op onze camping in de buurt van Les Sables d'Olonne is het mogelijk om een fiets te huren voor de periode van uw keuze, een halve dag, een dag of een week, en te genieten van een aangename rit met familie of vrienden langs de kust van de Vendée. U kunt zelfs even halt houden voor een picknick aan het strand? U bent er écht helemaal even uit! Naast kinderfietsen of fietsen voor volwassenen (evenals een aanhanger of derde wiel), biedt onze camping ook elektrische fietsen voor nog meer comfort.

Zie tarieven voor fietsverhuur

 
Réception
Ontdek
Kruidenier
Ontdek
Bar & restaurant
Ontdek