Toerisme in de Vendée bij Les Sables d'Olonne

De Vendee zit boordevol ongewone plaatsen en prachtige steden en landschappen om te ontdekken tijdens uw kampeervakantie in de buurt van Les Sables d'Olonne.

Vul uw vakantie op de camping van Le Puits Rochais met bezienswaardigheden en leuke uitstapjes aan zee!

De badplaatsen van de Vendée

Profiteer van de kust van de Vendée en zijn badplaatsen waar ontspanning, luieren en wateractiviteiten hoog in het vaandel staan. Aan de poorten van onze camping ligt het vertrekpunt van de Vendée Globe, waar u prachtige sporten kunt beoefenen met een keuze uit surfen, windsurfen, kitesurfen, kajakken en nog veel meer. U vindt probleemloos een mooi zandstrand waar u zich kunt installeren met familie of vrienden. Maar de stranden van de Vendée vindt u ook in de charmante badplaatsen niet ver van de camping: Saint-Hilaire-de-Riez, Saint-Jean-de-Monts of La Tranche-sur-Mer voor nog meer plezier met uw voeten in het water.

Fietstochten en wandelingen in de Vendée

In de buurt van onze camping, in Les Sables d'Olonne, kunt u de open zee opzoeken om de Vendée vanop zee te ontdekken tijdens een gedenkwaardige boottocht. Een toeritisch uitje in de baai van Les Sables d'Olonne of sportvissen, het is aan u om te kiezen hoe u de onmetelijkheid van de Atlantische Oceaan wilt aanpakken tijdens uw verblijf aan de kust van de Vendée. U kunt ook de eilanden van de Vendee verkennen zoals Noirmoutier of Ile d'Yeu om het uitzicht tijdens uw kampeervakantie maximaal in u op te nemen. De Vendée betekent ook wandelen, fietsen en zelfs paardrijden met familie of vrienden langs de kwelders, het Groene Venetië, de kust of in het bos om te genieten van de schaduw van de zeedennen wanneer de zon schijnt.

De niet te missen parken in de Vendée

  • De Zoo des Sables, een prachtig dierenpark aan de poorten van onze camping.
  • het onvermijdelijke Puy du Fou, het beste themapark ter wereld? Kom het zelf ervaren, en duik in een ongelooflijke sfeer!
  • Indian Forest voor boomklimmen in de Vendée, en om te genieten van een verscheidenheid aan spelletjes en attracties voor alle leeftijden.
  • O'Gliss Park voor waterglijbanen en plezier met familie en vrienden.
 
Ontdek de Vendee vanaf de camping
Ontdek
De stranden
Ontdek
Les Sables d'Olonne
Ontdek
Boottochten
Ontdek
Vendée Globe
Ontdek
Puy du Fou
Ontdek
Handige links
Ontdek