Kruidenier

Voor het geval u uw boodschappen vergeet te doen of als u een kleine (of grote) honger hebt bent, zijn de kruideniers- en snackbardiensten van camping Le Puits Rochais in de Vendée er om u te bedienen!

Doe uw boodschappen op een steenworp afstand van uw standplaats of stacaravan.

In de kruidenierswinkel van de camping kunt u tijdens uw verblijf op de camping in de buurt van Les Sables d'Olonne alle essentiële levensmiddelen voor uw maaltijden en andere aperitieven vinden: brood, gebotteld water, frisse dranken met of zonder alcohol. U vindt er ook iets om te genieten van een heerlijk ontbijt in de open lucht met familie of vrienden onder de eerste zonnestralen. Op het menu: thee, koffie, chocolademelk met ontbijtgranen, koekjes, stokbrood, gebak, jam… Er is iets voor elke smaak en elke gewoonte! Het zal u aan niets ontbreken om 's morgens vroeg (voor de vroegsten onder u!) op krachten te komen voor een dagje wateractiviteiten of wandelingen langs de Atlantische kust.

De voordelen van een camping met kruidenierswinkel

U hoeft de auto of camper niet meer mee te nemen om de weinige spullen die u mist op uw kampeervakantie in Les Sables d'Olonne in de Vendée te gaan halen. De kruidenierswinkel van de camping is de onmisbare supermarkt in de buurt van uw vakantiehuisje of standplaats. Heeft u niet veel tijd en wilt u genieten van een lekkere maaltijd voor het hele gezin alvorens een wandeling te maken naar Port Olonna? Ga naar de kruidenierswinkel van de camping waar u alles vindt wat u nodig heeft om eenvoudige, snelle en geslaagde gerechten te bereiden: pasta bolognese of met geraspte kaas met daarbij eventueel de seizoensgebonden groenten en fruit die rechtstreeks van de markten van Les Sables-d'Olonne komen. Vergeet ook niet de bar en het restaurant van de camping te bezoeken voor nog meer smaken en cocktails die niet mogen ontbreken bij een vakantie aan zee.

 
Réception
Ontdek
Bar & restaurant
Ontdek
Fietsverhuur
Ontdek